Wat kost dat?

Wat kost dat?

(Intensieve) Huiswerkbegeleiding

Kennismakingsgesprek: gratis

Maandtarieven*:
4 dagen per week: € 450
3 dagen per week: € 390
2 dagen per week: € 325
Een extra dag: € 45

Individuele bijlessen zijn € 35 per uur.
*De kosten worden bij langere periode huiswerkbegeleiding voor uw gemak per maand in rekening gebracht. Het maandtarief van huiswerkbegeleiding is een jaartarief verdeeld in 10 gelijke betalingstermijnen van september tot en met juni van het volgend kalenderjaar. Bij de opstelling van het tarief is rekening gehouden met de schoolvakanties, zoals die voor het voortgezet onderwijs in regio Noord gelden. Hierbij is uitgegaan van een schooljaar met 38 weken van 5 dagen. Vraag bij een kortere periode dan twee maanden altijd een offerte op maat aan. Wanneer u alleen een huiswerkplek zoekt gelden aangepaste (lagere) tarieven, neem ook in dat geval contact op voor maatwerkafspraken. Betaling geschiedt per maand na ontvangst van de factuur. Huiswerkbegeleiding en bijles is vrijgesteld van btw.

Op basis van een persoonlijk gesprek worden de gemaakte afspraken schriftelijk opgesteld en ondertekend.

De opzegtermijn voor de huiswerkbegeleiding bedraagt één maand.

Coaching
Kennismakingsgesprek: gratis
Coachsessie: € 85 per uur *
Eindgesprek: € 85 per uur
Overleg met leerkracht/mentor: € 85 per uur*
Observaties op school: : € 85 per uur*

* De prijs is inclusief 21% btw, voorbereiding, terugkoppeling en gebruik van materialen en exclusief reis- en parkeerkosten.

Annulering
Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u een gemaakte afspraak tot 24 uur van tevoren verzetten. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht.

Citotraining of IEP-training
Individuele toetstraining: € 65 per uur
10 lessen van een uur: € 600,-
Deze trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Examentraining VMBO-t t/m VWO
Per vak 4 trainingen van twee uur en 2 keer een half uur bijles voor de onderdelen die nog onvoldoende beheerst worden: € 240,-